Skip to main content

Dragi prijatelji in člani Porsche kluba Slovenija,

Kot je bilo pričakovati, so se organizatorji Prekmurja 2010 pod vodstvom Miča in Rafka spet odlično odrezali. Bilo je precej novega, tako da je bila zabava pristna v vseh pogledih.

Medtem ko se je ostala Slovenija vtapljala v dežju, smo mi pod sicer res nekoliko mrkim nebom, ki je kasneje vendar spustilo dež preživeli dan, ki je bil za marsikoga mnogo prekratek. Dež je prišel prepozno, da bi pregnal dobro voljo. Po klasično uspelem srečanju pri Pumpa Baru, so nas motoristi po znani navadi brez zastojev popeljali na prenovljeni Avtocenter Španik, kjer smo izvedli tretji letošnji slalom. Vojko Podobnik ni pustil dvoma in je edini prišel pod čas 1:20:00. Sledil mu je Aleš Fajdiga, tretji pa je bil Rafko Kos.

Sledil je ogled mlina na Muri in povzpeli smo se na brod, da bi reko tudi prečkali. V tem nismo uspeli, saj se je porodila misel, da bi na brod pasal še Davidov 550 spyder. Rečeno, storjeno in že sta se na splavu znašla spyder in Leonov 997! Tisti, ki niste utegnili v Prekmurje boste, upam, kmalu deležni fotografij na spletu.

Nadaljevali smo na konjski klub, od tam pa po zanimivi predstavitvi v gostilno Lovenjak.

Prvi trije na slalomu niso naredili nobene napake tudi po roadbooku in so tako prejeli pokale še za skupno uvrsitev. Podelili so tudi dva pokala za najhujši avto na srečanju. Komisija se je odločila, da prvo mesto zasede David White s svojim spyderjem, drugo mesto pa Franc Malgaj s svojim 928 letnik 1978

Tukaj je nekaj zanimivih posnetkov s slaloma v Prekmurju. Razlog več, da ne zamudite Prekmurja prihodnje leto!.

Link: http://sobotainfo.com/novice/ogled/10341/?s=nl

Rasto