Skip to main content

Saturday, 20. March.2010 - Saturday, 20. March.2010

Dragi prijatelji in člani Porsche kluba Slovenije!

Po predlanskem uspešnem izletu, smo se odločili, da bomo letos pomlad začeli s takšno prireditvijo. Skupaj z našimi družinskimi člani in prijatelji bomo letos organizirali še zanimivejši dogodek od predlanskega, prijetna vožnja, pri kateri bo za vsakogar nekaj, spoznali bomo, morda za nekatere, nov predel naše prelepe Slovenije.

Zbiranje vseh udeležencev izleta v neznano, na naši stalni točki v Ljubljani to je pri Sputniku med 10.30 in 11.00 !

Start je pri Sputniku, kjer bodo prijavljene posadke dobile v roke Roadbook z točnimi napotki poti do cilja v neznanem majhnem kraju. Pot nas bo vodila v smeri Notranjske in Čičarije, kjer bo po približno uri in pol vožnje naš cilj pri turistični kmetiji - z zdravo domačo prehrano in dobrotami.

Kosilo je predvideno ob 13.00. Na kmetiji boste lahko kupili tudi za domov nekatere dobrote iz njihove domače proizvodnje.

Po kosilu, odvisno od vremena in od želja, pa se lahko odločimo za zaključek izleta v Opatiji na Hrvaškem ali pa na Slovenskem primorju.

Pomembne informacije:

Vožnja bo tudi tokrat potekala po prometnih predpisih in organizator ne odgovarja za posledice morebitnih kršitev!

Za to, da bo izlet čim bolje oraniziran, vabimo člane PKS, da se prijavite čim prej na andrej.hajdinjak@porsche.si.

Vsekakor poskrbite, da boste imeli napolnjen rezervoar goriva! Stroške prehrane pokrije vsak zase, povratek v Ljubljano pa bo v večernih urah!

Veselimo se vaše udeležbe ob dogodku in druženju !

Član direktorata za prireditve in šport PKS: Andrej Hajdinjak

Predsednik: Rasto Ovin