Skip to main content

Dobrodošli!

Porsche klub Slovenija je klub ljubiteljev vozil znamke Porsche, ki jih združuje ljubiteljstvo športnih vozil in so predani izročilu svobodne in odgovorne uporabe superiorne tehnologije vozil Porsche.

Vsi vozniki in voznice avtomobilov znamke Porsche, ki vas veseli izmenjava izkušenj, skupnih izletov in avtomobilskih športnih in drugih prireditev, boste v klubu našli somišljenike in nešteto izzivov. V Porsche klubu Slovenija smo že sedaj zbrani ljudje vseh mogočih poklicev, ki nas privlači čar mobilne tehnologije Porsche.

Porsche klub Slovenija je bil ustanovljen leta 1996. Od takrat naprej so se navdušenci in vozniki avtomobilov Porsche dobivali na srečanjih in na izletih. Leta 2007 smo se odločili, da dejavnosti kluba popestrimo. Praktično je vse leto potekala registracija kluba v Sloveniji ter pri tovarni Porsche v Stuttgartu. Do konca leta smo pridobili vse potrebne licence in potrdila in pričeli smo s pridobivanjem novih članov. Po letu 2010 se je število članov stabiliziralo pri številkah okoli 100. Od začetkov naprej smo uresničili vrsto večjih nacionalnih in mednarodnih projektov, kar nas postavlja ob bok klubov z daljšo tradicijo od naše. 

Doslej so člani in prijatelji kluba pokazali zanimanje in zavzetost za sodelovanje na prireditvah Porsche kluba Slovenija. Verjamemo, da bo tudi ta spletna stran priložnost za navezovanje stikov tudi z navdušenci športnih avtomobilov Porsche, ki bi se nam želeli pridružiti. Tiste, ki se vidite v naših vrstah, vabimo, da nam to sporočite, tako, da izpolnite obrazec na povezavi Postani član Porsche kluba Slovenija.

Porsche klub Slovenija vam želi veliko užitka z vašimi Porscheji v naši lepi Sloveniji in vas spominja na odgovorno vožnjo z vašimi lepotci.